Werkstudent

Ben jij een student op zoek naar inspiratie en ervaring? Caraad Belastingadviseurs zoekt nieuwe collega’s voor Noord-Nederland!

Wie zijn wij

Wij zijn Caraad Belastingadviseurs B.V. een onafhankelijke en ambitieuze fiscale adviesorganisatie met vestigingen in Groningen, Utrecht, Hengelo en Eindhoven.

Wij staan voor korte lijnen en concrete en praktische adviezen. Door de betrouwbare achtergrond van de adviseurs, jarenlange ervaring en de verschillende specialisaties zijn wij de uitgelezen adviseur voor zowel nationale als internationale bedrijven, overheden en (non-profit) organisaties. Daarnaast vertalen wij met Caraad Compliance Services de fiscaliteit van een bedrijf naar de aangifte vennootschapsbelasting.

Wat verwachten wij van jou

Wil jij alvast inspiratie opdoen voor je fiscale carrière? Doe dan ervaring op bij Caraad!

Als werkstudent ben je onderdeel van het team en verricht je uiteenlopende werkzaamheden. Doel hierbij is dat je leert dat de praktijk breder is dan een casus in een tentamen. Dit doe je door:

  • Voorbereiden/opstellen van adviezen
  • Cliënten helpen bij de implementatie
  • Toetsen of de adviezen een oplossing zijn voor de vraagstelling

Je wordt hierbij veelvuldig meegenomen in (virtueel) overleg met cliënten.

Wat kan jij van ons verwachten

We bieden je een vast salaris, met flexibele werktijden en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Idealiter heb je de eerste 2 jaar van de wo-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond en ben je nu derdejaars Bachelor of Master student.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze functie? Dan maken wij graag kennis met je. Voor vragen over de functie of ons team kan je contact opnemen met Harmen Jan Dijkstra (06 12 01 16 80 hjdijkstra@caraad.com). Of solliciteer direct en stuur jouw motivatie en cv naar secretariaat@caraad.com.