Btw-specialist

Ben jij een btw-specialist (in spe)? Caraad Belastingadviseurs zoekt nieuwe collega’s voor Noord-Nederland!

Wie zijn wij

Wij zijn Caraad Belastingadviseurs B.V. een onafhankelijke en ambitieuze fiscale adviesorganisatie met vestigingen in Groningen, Utrecht, Hengelo en Eindhoven.

Wij staan voor korte lijnen en concrete en praktische adviezen. Door de betrouwbare achtergrond van de adviseurs, jarenlange ervaring en de verschillende specialisaties zijn wij de uitgelezen adviseur voor zowel nationale als internationale bedrijven, overheden en (non-profit) organisaties. Daarnaast vertalen wij met Caraad Compliance Services de fiscaliteit van een bedrijf naar de aangifte vennootschapsbelasting.

Wat verwachten wij van jou

Voor ons kantoor in Groningen  zoeken wij een btw-specialist die geïnteresseerd is in de non-profit sector en vastgoed. Bij Caraad gebruik je jouw vaktechnische kennis bij de dagelijkse advisering van cliënten, maar ook bij de (inhouse) implementatie daarvan. In dat kader voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • 0-6 jaar werkervaring.
  • Academisch geschoold fiscaal recht of fiscale economie of HBO/fiscaal met relevante werkervaring.
  • Woonachtig in Noord-Nederland (of de bereidheid te verhuizen).
  • Flinke dosis humor.

Wat kan jij van ons verwachten

Binnen Caraad kijken wij graag naar wat jij als persoon nodig hebt om optimaal te werken en ontwikkelen, daarom gaan wij graag met jou in gesprek over je arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een informele werkomgeving met fijne collegiale verhoudingen en voldoende vrijheid om de juiste balans tussen werk en privé te creëren. Uiteraard hoort hierbij een passend salaris.

Gezien onze grote groep ervaren btw-specialisten (zowel op ons kantoor in Groningen als op de kantoren Vleuten, Hengelo en Eindhoven) kun je je als professional ook op een efficiënte en plezierige wijze verder ontwikkelen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze functie? Dan maken wij graag kennis met je. Voor vragen over de functie of ons team kan je contact opnemen met Harmen Jan Dijkstra (06 12 01 16 80 hjdijkstra@caraad.com). Of solliciteer direct en stuur jouw motivatie en cv naar secretariaat@caraad.com.