Opening kantoor Caraad Utrecht

Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat Caraad Belastingadviseurs uitbreidt! Naast de vestiging in Groningen is een tweede vestiging geopend in Utrecht.

Per 1 september 2014 zijn Ronald Brouwer, Sander Reibestein en Lennert Ketner werkzaam vanuit deze vestiging en zullen zij in de regio’s West, Zuid- en Midden Nederland actief zijn. Alle drie zijn zeer ervaren belastingadviseurs in de publieke sector. Zij hebben veel expertise opgebouwd met het adviseren van lokale overheden, samenwerkingsverbanden, overheidsbedrijven, instellingen en woningcorporaties. De advisering richt zich met name op het realiseren van btw voordelen, bijvoorbeeld bij de realisatie en exploitatie van onroerende zaken (scholen, zuiveringsinstallaties, sport- en multifunctionele accommodaties, projectontwikkeling), het optimaliseren van de administratieve en de fiscale processen binnen de organisatie en het voeren van belastingprocedures tot aan de hoogste rechterlijke instanties.

De adres- en contactgegevens van ons kantoor in Utrecht zijn onderaan de nieuwsbrief vermeld.

Dit bericht verscheen in de Nieuwsbrief Btw en Overdrachtsbelasting nr. 7 van oktober 2014 van de Adviesgroep Indirecte Belastingen van Caraad Belastingadviseurs.