Caraad Belastingadviseurs opent een nieuw kantoor in Eindhoven!

Als gevolg van onze snelle groei in het zuiden van het land, kunnen wij met gepaste trots melden dat Caraad vanaf 1 juli a.s. ook een kantoor heeft in Eindhoven. Na de kantoren in Groningen, Hengelo en Utrecht is dat ons vierde kantoor en daarmee is landelijke dekking een feit.

Het nieuwe kantoor is gelegen op de High Tech Campus in Eindhoven, een inspirerende en toonaangevende omgeving die ons in staat stelt onze ambities waar te maken en onze dienstverlening door te ontwikkelen. Zo investeren wij op dit moment volop in digitale oplossingen zoals data-analyse en dat past volledig binnen de innovatieve technologieregio Brainport Eindhoven, waar de High Tech Campus onderdeel van uitmaakt. Ook onze sterke focus op de publieke sector komt binnen dit ecosysteem, waarin overheden, onderwijs- en kennisinstellingen en bedrijven opereren goed tot uiting.

Vanuit ons kantoor Eindhoven richten wij ons primair op de publieke sector in het zuiden van het land (Limburg, Noord-Brabant, Zeeland). Onze ervaren fiscalisten Ramon Notermans, Jos Ruijters en Rob Peters zullen daarin als team opereren. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met de collega’s van de andere kantoren, in het bijzonder Ronald Brouwer, Sander Reibestein en Esther Dekker vanuit kantoor Utrecht. Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring als belastingadviseur en voorzien zij diverse provincies, gemeenten, sportorganisaties, woningcorporaties, zorginstellingen en andere instellingen in de publieke sector van fiscaal advies.

van links naar rechts: Ramon Notermans, Rob Peters, Esther Dekker, Jos Ruijters en Ronald Brouwer

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe kantoor, dat uitstekend bereikbaar is vanaf de A2/N2 en goede (gratis) parkeervoorzieningen biedt. Het adres is: High Tech Campus 9, 5656 AE Eindhoven.

Graag tot ziens!