Vpb-specialist

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een uitstekende fiscalist die onze Vpb-praktijk komt versterken! Een groot deel van onze klanten zijn overheden, zorginstellingen (publiek en privaat), ziekenhuizen, woningcorporaties, non-profit instellingen en scholen. Daarnaast hebben wij ook een praktijk met familiebedrijven en fusies en overnames.

Wie zijn wij

Wij zijn Caraad Belastingadviseurs B.V. een onafhankelijke en ambitieuze fiscale adviesorganisatie met vestigingen in Groningen, Utrecht, Hengelo en Eindhoven.

Wij staan voor korte lijnen en concrete en praktische adviezen. Door de betrouwbare achtergrond van de adviseurs, jarenlange ervaring en de verschillende specialisaties zijn wij de uitgelezen adviseur voor zowel nationale als internationale bedrijven, overheden en (non-profit) organisaties. Daarnaast vertalen wij met Caraad Compliance Services de fiscaliteit van een bedrijf naar de aangifte vennootschapsbelasting.

Wat verwachten wij van jou

Wij zoeken iemand die over een uitstekend analytisch vermogen beschikt, communicatief vaardig is en het leuk vindt om betrokken te zijn bij de veelal meer complexe fiscale vraagstukken. Bij voorkeur ben je iemand die al een aantal jaren ervaring heeft opgedaan. Je ziet ernaar uit om te werken in een platte organisatie met korte lijnen naar collega’s en ook klanten. Uiteraard ben je geschoold in fiscaal recht of fiscale economie.

Wat kan jij van ons verwachten

Binnen Caraad kijken wij graag naar wat jij als persoon nodig hebt om optimaal te werken en ontwikkelen, daarom gaan wij graag met jou in gesprek over je arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een informele werkomgeving met fijne collegiale verhoudingen en voldoende vrijheid om de juiste balans tussen werk en privé te creëren. Uiteraard hoort hierbij een passend salaris.

Gezien onze grote groep ervaren fiscaal specialisten (zowel op ons kantoor in Groningen als op de kantoren Vleuten, Hengelo en Eindhoven) kun je je als professional ook op een efficiënte en plezierige wijze verder ontwikkelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze functie? Dan maken wij graag kennis met je. Voor vragen over de functie of ons team kan je contact opnemen met Ingrid Hellinga-Oving (06 51 40 47 21 ioving@caraad.com). Of solliciteer direct en stuur jouw motivatie en cv naar secretariaat@caraad.com.