Office manager

Houd jij van ontzorgen en afwisseling in je werkzaamheden? Spreekt het je aan verschillende taken op te pakken en het visitekaartje te zijn voor kantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als office manager bij Caraad regel je, samen met een collega, alles wat niet met belastingadvies te maken heeft. Dat klinkt breed, en dat is het ook. Je zorgt ervoor dat alles op en rond kantoor soepel loopt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en klanten. Naast secretariële werkzaamheden voor collega’s ben je samen met een collega office manager onder meer verantwoordelijk voor de financiële administratie en marketing en biedt je ondersteuning op het gebied van HR. Een brede functie die elke dag weer anders kan zijn.

Samen zorg je ervoor dat op kantoor alles tot in de puntjes geregeld is en dat er continuïteit is in de ondersteuning, zodat de adviseurs zich kunnen richten op het verstrekken van belastingadviezen. Daarbij is er de vrijheid om de lead te nemen op gebieden die jouw interesse hebben.

Wie zijn wij

Wij zijn Caraad Belastingadviseurs B.V. een onafhankelijke en ambitieuze fiscale adviesorganisatie met vestigingen in Groningen, Utrecht, Hengelo en Eindhoven.

Wij staan voor korte lijnen en concrete en praktische adviezen. Door de jarenlange ervaring van de adviseurs en de verschillende specialisaties zijn wij de uitgelezen fiscaal adviseur voor zowel nationale als internationale bedrijven, overheden en (non-profit) organisaties. Daarnaast vertalen wij met Caraad Compliance Services de fiscaliteit van een bedrijf naar de uiteindelijke aangifte.

Wat verwachten wij van jou

Wij zoeken iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat, die initiatief neemt en graag ontzorgt. Je bent dienstverlenend en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschift) en hebt ervaring met werken met Office365. Bij voorkeur ben je iemand die al een aantal jaren ervaring heeft opgedaan als office manager. Je ziet ernaar uit om te werken in een platte organisatie met korte lijnen naar collega’s en ook klanten.

Wat kan jij van ons verwachten

Binnen Caraad kijken wij graag met jou naar wat jij als persoon nodig hebt om optimaal te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij bieden een informele werkomgeving met plezierige collegiale verhoudingen en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen die je helpen ontwikkelen op persoonlijk en/of professioneel vlak.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Maandsalaris Min €2.500 – Max. €3.274 (bruto op basis van fulltime dienstverband. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring)
  • Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Aantal uren per week 28 – 40 uur per week
  • Vakantiedagen 31 (bij fulltime dienstverband)
  • Overig Reiskostenvergoeding, laptop van de zaak en telefoonvergoeding

Solliciteren

Wil je graag meer weten of de functie, Caraad of de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Jitske Knot (office manager) of Ingrid Hellinga-Oving via 050 - 210 36 40

Herken jij jezelf in deze functie? Dan maken wij graag kennis met je. Stuur jouw cv en motivatie vóór 16 september aanstaande naar: secretariaat@caraad.com en wie weet tot snel!